Thursday, September 2, 2010

Am I happy???

Setelah masuk hari ke 23 kita puasa
rasa macam sekejap je masa berlalu
macam-macam perkara yang berlaku dalam kehidupan aku seharian
maaflah kalau entry aku sejak kebelakangan ni agak emo
banyak sangat perkara yang merunsingkan kepala
Dengan hal wedding aku, hal kerja..

Cakap tentang kerja
semalam, bos aku bagitau yang jawatan aku bakal dijumudkan (hapuskan)
its mean, no more PA pool...
so yang merunsingkan kepala
kat mana aku diletakkan? Kementerian mana? Negeri mana?
Dah nak dekat kahwin ni.. risau aku dibuatnya
Memang asalnya aku nak pindah,
sebab aku dah muak jadi PA pool.. ada kekurangan n kelebihannya
tapi impian setiap Secretary adalah memiliki seorang bos untuk kita manage jadual dan segala urusan rasminya..

Lagi satu, kadang-kadang kerja yang tak berkaitan dengan kita pun diorang suh buat
hummmm nasib pool...
Haraplah pertukaran ni rezeki aku nak mendirikan masjid..
mintaklah semua ni dipermudahkan..

RISAUNYA.....




2 comments:

  1. amiinn...harap dipermudahkan..jangan risau2 key..rezeki tu ade dimaner2... :)

    ReplyDelete