Monday, December 13, 2010

Kene Tag ~ About Me~

Untuk pengetahuan korang.. aku kalau da kene tag bagai ni memang aku akan gelabah.. dalam kepala ni ligat nak cari ayat yang proper dan masyuk dengan tag yang aku dapat... huhuhu yela, biasanya citer aku banyak yang merepek, mostly tentang aku la.. hahaha
Tengah aku blogwalking tadi.. aku dapat 1 comment dari B2B yang sungguh gojes (^^,) miss sara..

ok.. setiap tag mesti ada peraturan kan..
so sape yang kene tag kat bawah ni sila baca peraturannya..


once you have been tagged
you are supposed to write a note with 25 random, things, fact and goal about you.
at the end, choose 25 people to be tagged.
you have to tagged the person who tagged you.
if i tag you, it because i want to know more about you.



1. Baru jumpa orang semestinya akan malu2 hanjing kucing.
2. kurang sabar
3. Rendang cam bongsai
4. orang kata muka aku nampak garang kalau tak senyum
5. En. Hubby kate aku comel...Auuwwww
6. Sentiasa nak kuruskan badan, tapi tak berdisplin
7. Cat Lovers
8. Baru Kahwin 2 Bulan hehe
9. Degil
10. I love PINKs colour
11. Tak boleh dengar besi berselisih~~~~ ngiluuuuuuuuu
12. suka barangan Vintage (Impian nak deco umah gaya vintage)
13. skin care Freak
14. Suka make up
16. Duduk terasing asing dengan En.Hubby
17. Benci orang yang suke meninggi merendah2 kan orang lain
18. Tak suka dibanding2kan.
19. Pure Javanese
20. cepat lupa bila letak barang kat mana2...
21. susah nak menolak tawaran atau pelawaan orang (lagi2 dengan orang yang rapat)
22. Fav. chanel Disney, nickelodeon, Starworld.
23. SAYA SAYANG SUAMI DAN KELUARGA SAYA
24. Like spicy food
25. last but not least... saya memang seorang yang gedix manja..

okeh.. dah fenat aku menaip n memerah otak tuk memikir..

sekian kat bawah ni nama-nama yang terpilih... sila la perah otak anda juge..
mekasih.. (^^,)

1. Miz Nieyla
2. Miz Naz
3. Miz Sid
4. Mrz Miera
5. Mr. Meer
6. Mrz. Eazy
7. Mrz. Yanie
8. Mrz. Maera
9. Miz. Ain
10. Miz. Siti

Boleh la 10 orang eh.. penin la nk cari 25 orang... huuuuuu

8 comments:

  1. mak oi.
    25 ke?
    fengsan

    i try i try :)

    ReplyDelete
  2. hihi dear ;0 eazy buat eh
    sebab eazy tgh melepak dengan jayanye ni.
    hehehe

    ReplyDelete
  3. hihihi.. td pn masak i nk perah fikir 25 nih.. huhu

    ReplyDelete
  4. hak2.. saya di tag ke??
    OH NOOO>> hahaha
    ok will be do it later
    tq ek diba.. :))

    ReplyDelete
  5. same with me. cat lover! hehe...hi five meh..hikss

    ReplyDelete
  6. dieba.
    tu la kan :(
    benci betul dengan orang yg kacau2 kite
    tapi yg eazy punye dia siapa ada kata nak main2 dlm sms je
    ishhhh.geliiiii

    ReplyDelete
  7. zie.. : dats true.. i love cat so much.. hehe hi 5 back. (^^.)

    eazy : itula.. eazy pye mmg gross giler.. klu sangap sgt jgnla cri bini org an.. sadis betul mamat tu..

    ReplyDelete