Friday, June 10, 2011

Eeeeeeeeeee Geram nye.. rasa nak tojol2 je semua..

Assalamualaikum
Selamat Pagi JUmaat..

http://www.emocutez.com


oh gosh!!! dah jumaat.. sebelum ni rasa macam lambatnye nak jumaat, hari-hari duk kira jari... tengok tarikh, tengok jam, tengok kalendar (huh melampau!!) senang cerita la, bila isnin je aku akan tarik muka sampai la hari rabu, khamis da ceria sikit. jumaat melampau-lampau ceria.. sebab esoknya sabtu yeay... oliday, even setakat duduk rumah, lepaking depan tv sambil kunyah kopok ikan. tapi itulah paling nikmat.. kalau stress pun sebab budak dua ekor tu jadi model depan tv (gedik halang orang nak layan cerita bes)
Nak cerita satu benda yang buat aku addict, dan aku rasa ramai jugaklah yang addict.. tak sms or calling En.Hubby pun tape, sebab dah ada penawar.. tapi aku geram makin lama dia makin buat aku stress.. why la?? En.Hubby pulak suke poyo-poyo depan aku kata dah habis dah.. aku jugak yang terkial-kial nak habiskan.. cissssss memang dasar dengki dia tu..

Nasiblah dapat husbend yang memang kaki dengki dengan kaki buli bini.. siyes memang banyak kesabaran kalau dah kene buli dengan dia.. T.T

Alkisah aku addicted dengan benda ni, masa husbend aku hias deco deco rumah, aku memang kasi dia je deco, maafla ye.. i tak kreatip cam pempuan lain.. dalam kepala semua nye nak sesimple.. tapi bab jenis o design langsir jangan sesebuk nak join venture ke hape, kecuali bab bayar.. tu dengan rela hati aku serahkan dekat En.Hubby (^^) wahaha. ok ok.. da melalut pulak, camni, dia ada dalam Tab Husbend. so bosan kan waktu tu.. godek punye godek jumpalah benda alah ni... memula main eeeeeeeeee besnye... nak lagi nak lagi... siap mengadu kata dekat phone aku takde..

Tapi lelama main, makin geram... rasa nak baling je phone ni... grrrrrrrrrrr lepastu kalau tangan boleh masuk dalam skrin tu, rasa nak TOJOL-TOJOL je enemy tu semua.. ahhh fadeup, tapi masih lagi nak main..







Meh jenguk bawah ni...









Nampak ini Angry Bird
(memang aku dah giler dengan benda ni plus plus dengan En.HubbY)



















ni ha susah sangat nak bunuh... dah la tak mati. sesebuk duk gelak
ngeh ngeh ngeh nge.. ngoi betul vavy ni.. huh
(bukan carut eh.. cume sopan kan sikit tulisan)



dah la.. bile cerita dekat korang, terus semangat nak main Angry Bird...



Bye..


http://www.emocutez.com

p/s : petang nanti gerak balik ipoh (mentua), dengan esok nak pergi kedah ada kenduri kawan hsbend (mesti penat... well cam biasalah penat tido) (^^)

6 comments:

  1. duk men game rupanya..hihihi

    ReplyDelete
  2. zila : hehehe tetiba kerasukan angry bird.. (^^)

    ReplyDelete
  3. heheh... yang 'dengki' tu lar yag kite dok main besh ngan die...lawan2 ek..:)

    ReplyDelete
  4. aty : hurmm mmg mcbar klu partner sndiri api2 kan ble nk khatam game. hadoi. pstu sebuk godek phone org nk tgk level mne kte da hbis.. pstu lg bes ble dia wat muke bangga.. haih.. nseb hsbend, lau org lain da namo lyn. haha

    ReplyDelete
  5. patung angry bird mmg bikin weols geram kan. sooo comel! hehe

    ReplyDelete
  6. zie : iye? lagi bes kalau dpt y jenis lembut y ad bji2 halus cam jeli dalm ptung tu kan.. tapi smpi skrg blum kejumpaan lagi.. huuu

    ReplyDelete