Wednesday, February 9, 2011

Pengantin Basi nak Tunjuk Gambar dari OP part I

Lama sangat gambar kawin ni baru dapat aku upload kat blog ni.. Maafla yea, nak ambik dari OP memang tak sempat... memasing bizi.. ermmm so layan jela eh..

ni dekat belah Perempuan 10.10.2010















pomander ball tu la yang pernah aku tunjuk dalam DIY dulu..
so far memang puas hati.. nampak seri bilik tu.. orang yang hias bilik aku pun suke dengan idea ni.. mekasih.. (^^,)












wif Bekas MB Selangor...


wif Timbalan Menteri Kettha (right me if im mistaken d spell)






acara potong kek...










6 comments:

  1. mekasih babe... bju idaman tu.. seb baik ad.

    ReplyDelete
  2. cantiknya pelamin...i likeeee

    ReplyDelete
  3. wahhh pjgnyer veilll...ailikeee! sume pic lawa².

    ReplyDelete
  4. zie : tanx dear... time dpt veil tu xsgka la pnjg, igtkan bse je, ble da siap, mak aih.. pjg tul... ahhahaha but i like it... :)

    ReplyDelete